Om R.O.M.A

Om Roma

Bänkskivor för alla behov

R.O.M.A Marmor & Granit AB säljer bänkskivor till alla de rum och användningsområden du kan tänkas önska. Det vanligaste är att våra bänkskivor hamnar i ett kök, eller i ett badrum, men det finns också de som vill ha en snygg bänkskiva i natursten i vardagsrummet, eller på uteplatsen, och då fixar vi det! Fönsterkarmar, golv och väggar i natursten kan också beställas hos oss.

Ursprung

Vi importerar natursten från världens alla hörn. Vi ser till att det bara är det absolut högsta kvaliteten som via oss landar i svenska hem. Vi vill att vårt namn ska associeras med kvalitet och klass, en pålitlig leverantör som håller vad vi lovar.

Vi levererar och monterar!

Om du känner viss skepsis att beställa en bänkskiva i natursten bara baserat på hur du ska lyckas frakta hem den och montera den så kan du andas ut. Vi fixar båda delarna! När din bänkskiva är klar för installation så kör vi hem den åt dig. Dessutom tar vi på oss ansvaret att montera fast den så att allt blir rätt. Det enda du behöver göra är välja material, resten sköter vi!

Produktion

Vi arbetar med våra naturstenar och kompositmaterial i verkstaden i Sövestad. Det är här som din bänkskiva beskärs och poleras efter den beställning som du avlagt hos oss. Våra anställda är högst kompetenta och tekniken vi använder är den allra senaste – allt för att din bänkskiva ska hålla klanderfri standard.

Vi tar stort ansvar för våra anställdas trivsel och säkerhet, det är en ynnest att få arbeta med ett så sammansvetsat och professionellt gäng.